Onze diensten

Joop van Bokhvoven en Frie van Bokhoven zijn professionele binnen- en buitenschilders in de regio Waalwijk, Noord-Brabant en leveren kwalitatief hoogwaardig schilderwerk.

Kwaliteit

Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, bij ons staat kwaliteit bovenaan. Mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij u deze kwaliteit ook garanderen!

Buitenschilderwerk

Kan uw woning, appartement of bedrijfspand wel een opknapbeurt gebruiken?

Wij zorgen ervoor dat het weer piekfijn en strak wordt geschilderd. Daarnaast wordt het ook beschermd tegen milieu- en weersinvloeden, zoals regen, sneeuw of natuurlijk de zon,

Binnenschilderwerk

Van Bokhoven Schilders verzorgen ook al uw binnenschilderwerk.

U kunt hierbij denken aan o.a. het schilderen van ramen, deuren, plafons en muren. Wij zorgen ervoor dat uw woning, appartement of bedrijfspand er weer jarenlang strak uit zal zien. Goede kwaliteit van het schilderwerk biedt natuurlijk niet alleen meer woonplezier, het zorgt ook voor waardebehoud van uw woning, appartement of bedrijfspand

Winterschilder

U zoekt een winterschilder in de omgeving van Waalwijk? Dan bent u bij Joop en Frie van Bokhoven aan het juiste adres!

Wat is een winterschilder?

Een winterschilder schildert uw huis, appartement of bedrijfspand in de winter. Dit is de periode van 21 november tot 21 maart.
Wij noemen dit ook wel “het vier seizoenen onderhoud”. Dat betekent dat we sowieso het hele jaar door werken. Een bijkomend voordeel van het inschakelen van een winterschilder is dat u ook winterkorting krijgt.